Da Liks Nederlandse stunt rijder

DaLiks

Ik maar denken dat het Hollanders niet kunnen stunten. Ook geen schande want motorrijden is niet echt een Nederlands ding. Nu zullen al die 1,3 miljoen motorrijbewijs bezitters het er misschien niet mee eens zijn maar dat cijfer moet je juist interpreteren. Er zijn ook veel mensen die wel een motor hebben maar jaarlijks nog geen 500 kilometer rijden, dan neem je deze passie ook niet echt serieus toch?

Veel oudelui hebben het rijbewijs vroeger voor een appel en een ei gehaald, zonder les gewoon een paar maandjes op een traject, even afrijden en hoppa. Die rijden nu niet meer, net als mijn pa, mag het gewoon, al 40 jaar niet gedaan.

Nu is dat wel anders. Kost je minimaal 1200,- eutjes want dan moet je nog spullen en een motor kopen ook. En dat in een land waar het veel te vaak regent en als je een keer op de weg een wheelie maakt dan word je nog net niet van je fiets geschoten. Maar dat terzijde, er wordt dus blijkbaar toch gestunt, check het kanaal van Da Liks! Deze rijder doet het al wat langer, goed te zien en gave drone beelden!

1 thought on “Da Liks Nederlandse stunt rijder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *