Stuur

Mijn goede voornemen is elke dag een klein klusje. Vandaag en gister even een mini klus op de freesbank en de stuurhouders aangepast zodat ze op de custom kroonplaat kunnen.

Eerst heb ik gemeten onder welke hoek het randje van de kroonplaat zit. Dat is 13 graden en daarom heb ik een malletje gemaakt waar de stuurbevestigingen opgeschroefd kunnen worden.

kroonplate9

Ik moest deze onderdelen eerst vlakken en na het vlakken een hoek van 13 graden 2,5 mm infrezen.

kroonplate11

Om de ogen goed op de kronplaat te monteren heb ik een handig stukje as afgedraaid precies op 28,6mm 1-1/8 inch

kroonplate10

Hier onder het resultaat met het nieuwe Rizoma stuurtje

kroonplate12

Volgende klus is het maken van een stop voor de stuur begrenzing en een pal voor het stuurslot.

3 thoughts on “Stuur

  1. Hey matthijs,

    Ziet er top uit! Ik kan helaas niet meer reageren op de email. Volgens mij heeft Marktplaats die eruit gehaald. Ik wilde je laten zien aan de hand van een aantal foto’s dat ik mijn digitale teller ga installeren, die heb ik gisteren binnen gekregen. Ook heb ik een stuk van de achterkant eraf gehaald en de koplamp met handmade houders Is af:). Zodra de bekabeling goed zit komt er weer een filmpje op YouTube.

    Groetjes

    1. Hiya Charlotte,

      Ja klopt na een tijdje werkt dat niet meer, is een soort privacy iets zodat je het mail adres van marktplaats mensen niet kunt achterhalen. Mijn mail is info@lion-e.nl ūüėÄ Ben benieuwd naar het filmpje, ik wil ook graag zon digiding op mijn motor, twijfel alleen of het zon goedkope Chinese wordt of een dure Europese, welke heb jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *