Motorvloggers

Motorvloggers

Ik had om eerlijk te zijn een jaar geleden nog nooit over motorvloggers gehoord maar door mijn vervroegde mid-life crises / passie zoek je wat gerichter en kom je er niet doorheen. Een van de eerste en grootste motorvloggers is Jake the garden snake, leuke blogger, wel veel geklets en wheelies. Dan van het kanaal Do it with dan heeft no meer volgers. Ook leuk maar mij iets te red-neck. Walterific is aandoenlijk en ook de moeite waard eens te bekijken. De kanalen die ik echt leuk vind licht ik hier onder toe.

Suburban Delinquent

Ik moet toegeven dat waar ik vroeger mijn tijd achter de televisie liet verdampen dat nu mijn youtube kanalen zijn. Ik volg een aantal kanalen waaronder Sub Delinquent. Een motorvloggers met humor, wat kattekwaad en leuke ritten door Calafornia.

https://www.youtube.com/user/suburbandelinquent/

Royal Jordanian

De koning van het “lane splitten” .. is daar een Nederlands woord voor eigenlijk? Filteren? Tussen de file door rijden? Filesplijten? Anyway, fascinerend om uren naar te kijken, kenmerkend door de Acrapovic herrie uitlaten racend door het Londense verkeer.

Dankwheelie

Leuk kanaal van gozer die vanaf nul zichzelf leert stunt rijden, gave muziek, veel stunts en groep ritten met sport motoren in Californië.

Red Renna

Engelse dame met rood haar en een sportbike. Kletst de hele route naar haar werk door over van alles en nog wat. Af en toe mee kijken op het circuit. Vermakelijk!

CNC-cycle

Beetje zelfde als Suburban Delinquent, rijden ook vaak samen. Ik vind dit kanaal leuk, vooral omdat ik gek ben op de warme delen van Amerika, is echt een motor walhalla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *