W vraagjes

Wie?

Nou, Matthijs dus. Ik ben erg eenkennig kwa interesse, eigenlijk alleen techniek. Voetbal boeit me niet, drank niet, Playstations of andere tijd verslindende hobby’s kunnen mij ook niet bekoren.

Waarom?

Gewoon, omdat het kan.. Iedereen heeft de behoefte om gehoord te worden… aldus mijn ega. Misschien ik ook wel. In mijn omgeving heb ik jammer genoeg weinig techneuten. Ook niet echt motor liefhebbers dus hee, dan moet je het maar van je af schrijven toch?

Waar?

Gewoon in Houten, helemaal gelukkig in mijn garage (lees mancave) Bij deze gelijk een oproep, woon je in Houten, ben je geen proleet of PVV’er tokkie of ander kansloze, ben je ook geen nerd in een te wijd textiel pak op een te dure BMW maar wel geïnteresseerd in motorfietsen, cafe racers, hee, desnoods een hipster met baard, houthakkers shirt en tattoos. Laten we een keer een rondje rondweg racen!

Wat?

Een blog over motorfietsen, techniek en dingen die mij boeien. Als ik dit vol hou zal het er over een jaar veel anders uitzien gezien ik soms een tikkie manisch ergens opduik.

* De uitspraak w-vragen heb ik geleend van een wijs man van vlak onder Amsterdam en de kerosine dampen van Schiphol… en deze uitspraak heb ik ook weer van hem.

8 thoughts on “W vraagjes

 1. Hey Matthijs, fijn dat jij je technische inventiviteit hier deelt ! Daar heb ik nu al van kunnen profiteren 😉 dank je wel !!! Viendelijke groet, Jolanda

 2. Goedenavond Matthijs,

  Zou u mij kunnen helpen aan een verloop nippel daalderop naar Quooker?
  Ben reeds al geruime tijd op zoek en kwam uiteindelijk terecht op je pagina…
  Stad en land afgezocht maar helaas niet te vinden….en moeder de vrouw zou heel graag de quooker weer in gebruik willen nemen.
  Kosten worden uiteraard vergoed.

  Met vriendelijke groet;
  Bob

 3. Hoi Matthijs,

  Ik ben thuis met een boily van daalderop bezig en nu kan deze niet meer achter de plint omdat onze nieuwe keuken lager op zijn poten staat.
  Nu zag ik dat jij ooit een daalderop kraan op een Quooker heb aangesloten met een verloop, nu is mijn vraag zou jij voor mij twee verlopen willen maken voor het verlengen van de Daalderop kraan en de kokendwater boiler.
  Dus èèn verloop M12 x 1,25 buitendraad en M10 x 1,25 binnendraad en èèn M10 x1,25 buitendraad en M12 x1,25 binnendraad.

  Dus als dit mogelijk is ben ik heel erg geholpen of misschien een adres waar ik dit zou kunnen kopen.

  Met vriendelijke groet,

  Robert v. R

 4. Matthijs, weet jij eventueel of de itho boily 3 in 1 kraan via jouw verloop nippel te koppelen is met het quooker pro3vaqe reservoir?

  Alvast dank voor je reactie,
  Jan Leenders

  1. Hoi Jan,

   Dat weet ik niet, we kunnen het wel onderzoeken. Als je wilt kom je een keer langs met de spullen om te testen, of je moet zelf de schroefdraden even opmeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *